Oulun Kärppien tuskainen alkukausi Liigassa sai jatkoa lauantai-iltana, kun ilman pelikieltoaan kärsinyttä tähtipuolustajaansa Tarmo Reunasta pelannut Rauman Lukko haki pisteen Raksilasta maalein 2-3.

Kärppien tuhoksi koitui tällä kertaa heikko alivoimapeli, sillä Lukko iski maaleistaan kaksi välittömästi ylivoimapelin käynnistyttyä. Lukon voittomaalista vastasi Brayden Burke kolmannen erän puolivälissä. Kolme peräkkäistä otteluaan hävinneen kärppälauman kauden ainoa voitto on avauskierrokselta Sportia vastaan, sekin vasta jatkoajan jälkeen.

Tuorein tappio on omiaan tukaloittamaan päävalmentaja Lauri Marjamäen asemaa oululaisten peräsimessä. Yllättäen jatkosopimuksen seuraan saaneen Marjamäen potkuja vaaditaan jo äänekkäästi myös seuran kannattajien leiristä.

Kärpät majailee parhaillaan koko Liigan jumbosijalla sen kerättyä koko kauden aikana vain kolme pistettä.