Tappara tekee mielenkiintoisen kokeilun torstaina, kun vuorossa on kauden ensimmäinen Tampereen paikalliskamppailu Ilvestä vastaan.

Tappara tiedottaa verkkosivuillaan, että se testaa ottelussa uutta käytäntöä ja sallii kannattajalippujen heiluttamisen molemmissa päädyissä myös ottelun ollessa käynnissä. Tapparan aiempi linjaus on ollut, että isoja kannattajalippuja saa heiluttaa ainoastaan pelikatkoilla, jotta lippujen heiluttaminen ei häiritse muiden katsojien ottelukokemusta.

– Haluamme kehittää ottelutapahtumaamme entisestään kohti Euroopan parasta ottelutapahtumakokemusta ja tällä kannattajalippukokeilulla pyrimme löytämään lopullisen ratkaisun valinnastamme lippujen suhteen. Tulemme tekemään asiakaskyselyn ottelutapahtuman jälkeen kohdennettuna tunnistetuille asiakkaille, jotta saamme kokeilusta varmasti sellaisen kokonaiskuvan, jossa kaikki on huomioitu, Tapparan kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki kertoo seuran tiedotteessa.

– Tappara tekee tiivistä yhteistyötä kannattajiensa kanssa ja tälle kaudelle oman kannattajakatsomomme kokoa kasvatettiin merkittävästi. Samalla haluamme palvella kaikkien muidenkin seurojen kannattajia, joten vieraskannattajakatsomo on mahdollista muuttaa tällä kaudella seisomakatsomoksi tapahtumakohtaisesti ylös saakka. Tällä muutoksella esim. megamatkojen järjestäminen Tapparan kotiotteluihin helpottuu entisestään. Ensimmäisen kerran vieraskannattajakatsomo palvelee kokonaisuudessaan seisomakatsomona torstain Tappara–Ilves-ottelussa, Hautamäki jatkaa.

Tapparan ja Ilveksen välinen ottelu alkaa torstaina kello 18.30. Otteluun on myyty lippuja jo yli 8000. Viime kaudella paikalliskamppailut olivat loppuunmyytyjä.