Mestis-seura Kiekko-Vantaa on pestannut uudeksi toimitusjohtajakseen Erik Aution. Hän aloittaa tehtävissään 13.10.2023.

28-vuotias Autio on entinen jääkiekkopuolustaja. Hän pelasi Liigassa 104 runkosarjaottelua (4+18=22) ja kaksi pudotuspeliä SaiPan, Ilveksen, Pelicansin ja KooKoon riveissä. Hän kiekkoili myöskin Pohjois-Amerikan yliopistosarja NCAA:ssa neljä kautta, minkä lisäksi hän voitti alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa pronssimitalin. Autio ilmoitti pelaajauransa päättymisestä syksyllä 2021 loukkaantumisten vuoksi.

– Olen äärimmäisen innoissani liittymisestä Kiekko-Vantaan tiimiin ja haluan olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä tätä arvostettua seuraa. Entisenä ammattilaispelaajana ymmärrän jääkiekon ainutlaatuiset haasteet niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Sitoudun työskentelemään tiiviisti joukkueen, fanien ja yhteisömme kanssa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, Autio kertoo Kiekko-Vantaan tiedotteessa.

Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n uusi puheenjohtaja Anssi Aura hehkutti Aution palkkaamista.

– Olemme valmistelleet tätä rekrytointia pitkään ja huolellisesti, osana omistusjärjestelyitä. Tämä on keskeinen osa kasvutarinamme luomista. Erik on oikea henkilö tähän tärkeään tehtävään. Hän täydentää osaamisellaan ja persoonallaan erinomaisesti Kiekko-Vantaan yhteisöä. Arvostamme Erikissä muun muassa hänen tuomaansa ulottuvuutta toimia kansainvälisillä kentillä. Hän on toiminut useita vuosia ulkomailla sekä urheilun että liike-elämän saralla. Hänelle onkin luontevaa tarkastella myös Suomen ulkopuolisia pelaajamarkkinoita ja toimia monikansallisten yhtiöiden kanssa yhteistyössä. Tämä on tärkeää, sillä Vantaalla on suhteellisen suuri määrä näitä yhtiötä. Yhteistyömme yritysten ja yhteisöjen kanssa auttaa meitä kehittämään, yhdessä vantaalaisten kasvattajaseurojen kanssa, lapsille ja nuorille laadukkaammat olosuhteet jääkiekon parissa.

Kiekko-Vantaa

@KiekkoVantaa
Erik Autiosta Kiekko-Vantaan uusi toimitusjohtaja! 🔵🟠

Huippuosaamista organisaatioon!

Tervetuloa lohiperheeseen, Eki!

Lue lisää ➡️ kiekko-vantaa.fi/ajankohtaista/…

#KVantaa #Mestis #LohiMäärää