Pelicansin konkaripuolustaja Mikko Niemelä, 33, on ollut viimeiset kaksi ottelua sivussa lahtelaisten kokoonpanosta. Pelicansin loukkaantumisraportin mukaan Niemelä ei kuitenkaan ole loukkaantunut.

Niemelän poissaolo harmitti lauantaina kärppäfaneja Oulussa, sillä puolustajaa varten oli tehty kannattajapaitojakin. Niemelä on pelannut pitkästä urastaan pääosan Kärpissä ja voittanut seurassa kolme mestaruuttakin.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelältä kysyttiin konkaripakin poissaolosta.

– Ei minulla ole siihen mitään kommentoitavaa. Hän ei ole meidän kokoonpanossa, eikä ollut reisussakaan mukana, päävalmentaja Niemelä sanoi toimittaja Janne Onnelan mukaan.

Reissulla Niemelä viittaa vieraspelimatkaan Italiaan. Pelicans kohtasi tällä viikolla HC Bolzanon CHL:ssä, eikä Mikko Niemelä ollut tuossakaan ottelussa pelaavassa kokoonpanossa.

Lahdessa on huhuttu jo ennen päävalmentajankin kommenttia, että Niemelän sopimusta oltaisiin purkamassa. Hän on esiintynyt tällä kaudella 11 Liiga-ottelussa tehoin 0+1. Tehotilasto on kolme pykälää pakkasella.

LUE MYÖS: Lähde: Kärpät vahvistuu ruotsalaisella AHL-pyssyllä – ei kelvannut SHL:ään

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
"Ei minulla ole siihen mitään kommentoitavaa. Hän ei ole meidän kokoonpanossa, eikä ollut reisussakaan mukana." -Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi Mikko Niemelän tilannetta Oulussa.

#liiga #pelicansfi #kärpät