Sveitsin NL-seura SC Bern on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen suomalaishyökkääjä Joona Luodon kanssa. Samalla seura on purkanut tshekkihyökkääjä Martin Frkin sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Luoto, 26, liittyi Bernin joukkueeseen syyskuussa tryout-sopimuksella, joka kattoi marraskuun maajoukkuetaukoon saakka. Luoto tehtaili koeaikansa puitteissa 17 otteluun tehopisteet 7+4=11 ja ansaitsi sitä kautta pelipaikan Bernistä myös loppukauden ajaksi.

Viime keväänä Bernin riveihin kaksivuotisella sopimuksella siirtynyt Frk, 30, jättää puolestaan joukkueen välittömästi Luodon jatkosopimuksen myötä. Hän ehti pelaamaan seurassa 11 ottelua pistein 3+4. Urallaan NHL:ssä 124 ottelua pelannut Frk siirtyy loppukaudeksi SC Rapperswil-Jona Lakersin riveihin, joka pelaa niin ikään Sveitsin pääsarjassa.

SC Bern

@scbern_news
NEWS! Joona Luoto verlängert, Martin Frk verlässt den SCB. Während der Finne bis Saisonende in Bern bleibt, wurde der Vertrag mit dem Tschechen per sofort aufgelöst.

#SCB #SCBern #Eishockey #News
scb.ch/news/news/arti…
scb.ch

Luoto verlängert, Frk verlässt den SCB

Während der Finne bis Saisonende in Bern bleibt, wurde der Vertrag mit dem Tschechen per sofort aufgelöst.