Suomen Jääkiekkoliitto valitsee uuden puheenjohtajan kaksivuotiskaudelle 2024-25. Valinta tehdään Jääkiekkoliiton liittovaltuuston kokouksessa 25. marraskuuta.

Ehdokkaaksi puheenjohtajan pestiin on ilmoittautunut kaikkiaan kolme tunnettua pitkän linjan jääkiekkovaikuttajaa. He ovat Heikki Hietanen, Jukka Toivakka sekä Erkka Westerlund.

Hietanen on Jääkiekkoliiton liittovaltuuston varapuheenjohtaja ja Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n hallituksen jäsen. Hän toimi MM-kotikisojen 2022 ja 2023 pääsihteerinä. Hietanen oli Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja vuosina 2001-2009.

Toivakka on Jääkiekkoliiton liittohallituksen varapuheenjohtaja ja Jääkiekkosäätiön hallituksen jäsen. Hän on toiminut Jukurien puheenjohtajana 20 vuotta.

Westerlund toimi A-maajoukkueen päävalmentajana vuosina 2004-07 ja 2013-14. Hän on Olympiakomitean hallituksen varajäsen, Suomen Ammattivalmentajat ry:n puheenjohtaja ja HC TPS:n hallituksen jäsen.

Jääkiekkoliiton edellisenä puheenjohtajana on toiminut vuodesta 2016 lähtien Harri Nummela.

Leijonat

@leijonat
Liittovaltuusto valitsee 25.11. Jääkiekkoliitolle uuden puheenjohtajan, ehdokkaat tehtävään ovat Heikki Hietanen, Jukka Toivakka ja Erkka Westerlund: leijonat.fi/index.php/uuti…
#Finhockey #Leijonat