Alkukauden työttömänä ollut suomalaishyökkääjä Jasse Ikonen, 33, on löytänyt itselleen pelipaikan. Hän siirtyy loppukaudeksi monikansallisessa ICEHL:ssä pelaavan italialaisseura HC Pustertalin riveihin.

Pustertal on Ikoselle entuudestaan tuttu seura. Hyökkääjä edusti joukkuetta myöskin kaudella 2021-22 ja toimi tuolloin joukkueen varakapteenina. Ikonen pelasi runkosarjassa 41 ottelua tehopistein 6+8=14 ja pudotuspeleissä neljä ottelua pisteittä.

Viime kaudella Ikonen pelasi ensin TPS:ssä 15 ottelua pistein 2+2. Tuon jälkeen hän siirtyi Ruotsiin SHL-seura Linköping HC:n riveihin, jossa tilille kertyi 12 ottelua tehoin 1+4. Loppukaudeksi hän jatkoi matkaansa vielä toiseen SHL-seuraan, Färjestad BK:n riveihin, jossa hän ehti pelaamaan 15 ottelua pistein 0+3.

Ikonen on hyvin tuttu mies Liiga-jäiltä. Hän on pelannut kaikkiaan 505 runkosarjaottelua (82+86=168) ja 63 pudotuspeliä (8+9=17) edustaen KalPaa, JYPiä, HIFK:ta, Kärppiä, Ilvestä, Ässiä sekä TPS:ää. Ikonen voitti Kärpissä Suomen mestaruuden vuonna 2018.

HC Pustertal Wölfe

@hcpustertal
#Signed. ✒️ Jasse Ikonen is back!! 🐺 #HCPustertal | More on our website.
➡ hcpustertal.com/news/ikonen-is… @win2dayICE