Tappara on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen suomalaispuolustaja Olli Juolevin, 25, kanssa.

Juolevi pelasi alkukaudesta SHL:ssä Timrå IK:n riveissä kuukauden pätkäsopimuksella. Hän ehti pelaamaan Ruotsissa yhdeksän ottelua, joissa syntyi yksi maali. Juolevi jätti Timrån hiljattain.

– Juolevi on hyvä monipuolinen puolustaja, joka on varmasti hyvä apu meidän pakistoon. Mies pystyy pelaamaan kiekon kanssa sekä puolustamaan laadukkaasti. Hänessä on pelurin vikaa ja erityistalenttia taustalla, josta kertoo myös suomalaispuolustajalle poikkeuksellisen varhainen varausnumero, Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa kertoo seuran tiedotteessa.

Juolevi on Vancouver Canucksin vitosvaraus kesän 2016 varaustilaisuudesta. Hän on pelannut NHL:ssä 41 runkosarjaottelua pistein 2+1 sekä yhden pudotuspelin edustaen Canucksia, Florida Panthersia ja Detroit Red Wingsiä.

Liigassa Juolevi on nähty viimeksi kaudella 2017-18, joka on myös miehen ainut Liiga-kausi tähän mennessä. Tuolloin hän edusti TPS:ää.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Tapparan joukkue vahvistuu monipuolisella puolustajalla – Olli Juolevi Tapparan takalinjoille loppukauden mittaisella sopimuksella!

Pelaaja liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi.

📰 Lue uutinen Tapparan kotisivuilla: tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #Liiga