Tapparan kohuhankinta Petri Kontiolan paluu kaukaloihin on ollut tehokas.

Ilvestä vastaan perjantain avauspelissään syöttöpisteen napannut ”Konna” ratkaisi lauantain huippuottelun HIFK:ta vastaan jatkoajalla, kun jo varsinaisella peliajalla maalin syöttänyt 38-vuotias sivalsi Tapparan 3-2-voittomaalin Valtteri Kemiläisen tarjoilusta. Kontiolan tehosarake näyttää kahden ottelun jälkeen lukemaa 1+2.

Kontiolan, Veli-Matti Savinaisen ja Anton Levtchin muodostama ketju vastasi Tapparan kaikista maaleista Letvchin kasattua tehot 1+2 ja Savinaisen säestettyä tehoin 1+1. Myös toista otteluaan joukkueessa pelannut Olli Juolevi pääsi tehoille puolustajan syötettyä yhden kirvesrintojen maaleista.

Katso Kontiolan voittomaali alta löytyvältä videolta tai täältä.

Liiga

@smliiga
🚨 Kemiläinen passaa, Konna Kontiola ratkaisee jatkoaikavoiton @Tapparaofficial:ille! 🔥

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #Tappara