Jokereiden Liiga-lisenssin ehdot ovat herättäneet viime viikkoina runsaasti keskustelua suomalaisissa kiekkopiireissä. Helsinkiläisseuralle Liiga-osae maksaisi huimat 3,8 miljoonaa euroa. Alle kymmenen vuotta sitten Sport, Jukurit ja KooKoo maksoivat samasta osakkeesta noin 2 miljoonaa euroa vähemmän.

Ylen urheilutoimittaja Jussi Paasi kirjoittaa kolumnissaan, että useat isommat Liiga-seurat ovat tyytymättömiä SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltuseen. Hiltunen on joutunut nyt tukalaan asemaan.

– Kyse on maksimissaan muutamasta viikosta, Paasin lähde kommentoi Hiltusen asemaa.

– Liigassa on menossa nyt täysi kapina, toinen lähde kommentoi.

Yle Urheilun tietojen mukaan vähintään kuusi Liiga-seuraa on kyseenalaistanut Hiltusen ja Liigan tuoreimmat linjaukset. Paasin mukaan suurseurojen vastarinta tarkoittaa ainakin Hiltusen lähtöä ja puheenjohtajan vaihtumista.

Jos Hiltusta ei vaihdeta uuteen puheenjohtajaan, Ylen mukaan pelaajayhdistys astuu seuraavaksi esiin.