Florida Panthersin ja Ottawa Senatorsin välinen NHL-ottelu oli melkoinen näytelmä. Matsissa jaettiin kokonaisuudessaan 167 jäähyminuuttia.

Ottelu saavutti kiehumispisteen kolmannen erän puolivälissä. Ottawan Brady Tkachuk ajeli tökerösti Florida-maalivahti Sergei Bobrovskin, josta käynnistyi kymmenen pelaajan kahakka. Rähinässä mukana oli myös suomalaispelaaja Anton Lundell.

Tuomaristolla meni rähisijöihin totaalisesti maku. Jokaiselle jäällä olleelle kenttäpelaajalle tuomittiin kymmenen minuutin henkilökohtainen käytösrangaistus. Käytännössä tämä tarkoitti kymmentä suihkukomennusta, sillä peliä oli alle kymmenen minuuttia jäljellä.

Tämän lisäksi kahakan käynnistänyt Tkachuk sai kaksi kahden minuutin jäähyä. Floridan Jonah Gadjovich sai yhden kakkosen.

Florida voitti ottelun 5-0. Suomalaisista Aleksander Barkov keräsi tililleen kolme maalisyöttöä ja Eetu Luostarinen yhden maalin.

Voit katsoa rähinän ja sen jälkiseuraukset alta.