Ismo Lehkonen perkaa tuoreessa Kalju Corner -podcastin jaksossa 13 ulkomaalaispelaajalla kauteen lähteneen Vaasan Sportin sukellusta Liigassa.

Lehkosen mukaan tukun ruotsalaispelureita haalineen joukkueen pitäisi olla sarjassa nyt nähtyä 13. sijaa korkeammalla. Joukkue on hävinnyt nyt neljä peliä perätysten.

– Isoin pettymys on mun musta hevonen Vaasan Sport. Ei jumalauta, ei sit niinkun millään lähde. Neljä viimeistä peliä, niin 12 pisteestä saaneet yhden pinnan. Just kun ne oli nousemassa ylöspäin. Kyllä tolla rosterilla pitäisi pystyä hei pikkasen parempaa jääkiekkoa pelaamaan, Lehkonen laukoo.

Lehkosen mukaan joukkueen kokoonpanossa ei ole vikaa.

– Siellä on hyviä ruotsalaisia pelaajia, jotka on pelanneet kovissa peleissä. Erittäin kovia kamppailemaan, erittäin sitoutuneelta näytti. Ei tuolla pumpulla vaan voi olla noin alhaalla. Jos ne nyt jää tuohon, niin mä sanon että tää on kaikkien aikojen farssi Vaasan Sportilta.

– Noilla tuloksilla et sä nyt kauheesti kovempiin sarjoihin lähde itseäsi myymään, Lehkonen huomauttaa viitaten Vaasasta nostetta uralleen hakeviin ulkomaalaispelureihin.