Vaasan Sport on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Miroslav Svobodan, 28, kanssa.

– Miroslav on osoittanut, että hän on sarjan kärkimaalivahteja. Nyt tehty kahden vuoden jatkosopimus on joukkueen rakentamisen näkökulmasta tärkeä kulmapala, jonka myötä meillä on hyvät edellytykset rakentaa kilpailukykyinen joukkue tulevallekin kaudelle. Miroslav on ottanut tällä kaudella paikkansa Sportin ykkösmaalivahtina. Hänen ammattimainen päivittäinen tekeminen ja kova halu antaa joukkueelle jokaisessa pelissä mahdollisuus taistella voitosta, ovat tehneet meihin vaikutuksen. Olen erittäin iloinen, että Miroslav halusi jatkaa meillä, kommentoi Sportin urheilujohtaja Herkko Koski.

Svoboda on pelannut tällä kaudella 22 ottelua Sportin tolppien välissä. Niissä hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 89,3.

Sport on parhaillaan Liigassa sijalla 12. Joukkueella on kasassa 32 sarjapistettä, mutta äärimmäisen tasaisessa sarjataulukossa vitossijakin on vain kuuden pisteen päässä.