Kanadalaishyökkääjä Jaedon Descheneau, 28, on löytänyt itselleen uuden osoitteen. Hän on solminut neljän viikon mittaisen testisopimuksen Saksan DEL-liigassa pelaavan Eisbären Berlinin kanssa.

Liigan seuraajille Descheneau on tuttu mies. Hän edusti viime kaudella SaiPaa, jonka riveissä hän kuitenkin ehti pelaamaan vain 16 ottelua tehopistein 3+6=9. Loukkaantuminen pilasi Descheneaun kauden täysin ja hänen edellinen ottelunsa on niinkin kaukaa kuin viime vuoden joulukuun lopulta.

Descheneau edusti toissa kaudella TPS:ää, johon hän siirtyi kesken kauden. Hän pelasi seurassa 28 runkosarjaottelua tehopistein 4+9=13 ja yhden pudotuspelin. Kauden päätteeksi Descheneau sai kaulaansa hopeamitalin.

Eisbären Berlin

@Eisbaeren_B
Der in der @DELoffiziell nicht ganz unbekannte Stürmer Jaedon Descheneau erhält von uns einen vierwöchigen Try-Out-Vertrag. 📝 Bei seinem letzten Auftritt in Deutschland kam der 28-Jährige in 59 Spielen auf beachtliche 64 Scorerpunkte. 🏒

Mehr Infos: eisbaeren.de/tryout-deschen… 👈