KooKoon valmennus menee uusiksi ensi kaudeksi. Lehtitietojen mukaan Jouko Myrrästä tulee joukkueen uusi päävalmentaja.

Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen raportoi X:ssä, että Myrrän valmennustiimi alkaa hahmottua vähitellen. Hänen mukaan joukkueen valmennukseen ovat liittymässä ainakin Tuukka Poikonen sekä Jarkko Rissanen.

Poikonen, 38, toimii tällä hetkellä Hermeksen päävalmentajana Mestiksessä, jossa hän aloitti kesken kauden 2021-22. Poikonen on toiminut myös puolitoista kautta päävalmentajana Slovakiassa ja lisäksi hän on luotsannut Ilveksen juniorijoukkueita.

Rissanen, 35, on parhaillaan Mestis-seura IPK:n apu- ja maalivahtivalmentaja. Hän on toiminut aiemmalla valmennusurallaan KalPan maalivahtivalmentajana useamman kauden ajan. Rissanen on ollut myös Pikkuleijonien maalivahtivalmentaja kahdella eri kaudella.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Jouko Myrrän ensi kauden staffi KooKoossa alkaa hahmottua. Sinne on menossa ainakin Hermeksen nykyinen päävalmentaja Tuukka Poikonen ja IPK:n valmentaja Jarkko Rissanen.