Jesse Puljujärvi paljasti taannoin parin NHL-seuran osoittaneen kiinnostusta entisen kärkivarauksen palveluksia kohtaan.

Kalju Corner -podcastissa asiaan kantaa ottanut NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen puolestaan ei näe Puljujärvelle potentiaalista seuraa kuluvan kauden NHL:stä. Sen sijaan Lehkonen kehottaa Puljujärveä tähyämään katseensa länsinaapuri Ruotsin suuntaan.

– Itse toivoisin, että se tulee riittävän hyvässä kunnossa (takaisin), ja menee pelaamaan tempojääkiekkoa SHL:ään ja katsomaan, pystyykö se siellä olemaan johtava jätkä. Siellä on kuitenkin sellaisia joukkueita, jotka taistelee henkensä kaupalla sarjapaikasta, Lehkonen ehdottaa.

– Siellä voisi olla hänelle ihan hyvä rasti, jossa oikeasti joutuu tekemään tulosta ja olla molempiin suuntiin aika kova seppä, Lehkonen näkee.

Lonkkaleikkauksesta toipuvan Puljujärven uskotaan allekirjoittavan pelaajasopimuksen vielä joulukuun aikana.