Ruotsalaispuolustaja Mattias Bäckman, 31, siirtyy loppukaudeksi Norjan pääsarjaan. Hänen uusi joukkueensa on Frisk Asker.

Bäckman aloitti kuluvan kauden Liigassa Tapparan riveissä. Hän siirtyi sinne kesällä yksivuotisella sopimuksella sisältäen kolmen kuukauden koeajan. Lokakuun lopulla Tappara tiedotti purkaneensa Bäckmanin sopimuksen. Hän ehti pelaamaan Liigassa viisi ottelua ilman tehopisteitä.

Viimeiset vuodet ovat olleet Bäckmanille hyvin rikkonaisia loukkaantumisten takia. Viime kausi jäi häneltä kokonaan pelaamatta. Sitä ennen hän pelasi SHL:ssä neljän kauden aikana yhteensä ainoastaan 39 ottelua.

Frisk Asker

@Friskasker
Den svenske backen, med over 200 kamper i SHL, erfaring fra AHL og NL har skrevet under en kontrakt som binder han til laget ut sesongen. Les mer på vår hjemmeside nå👇🏻

Velkommen til Frisk Asker Mattias 🧡🖤

friskaskerhockey.no/artikel/jwydal…

#2hockey #ehlNOR