Porin Ässien ilme ja brändi uudistuu. Seura on julkaissut uuden, kolmannen pelipaidan.

Uudet pelipaidat ovat mustat, punaisilla yksityiskohdilla. Ässä-logo on olkapäässä, ja rinnassa komeilee uusi punainen kruunupäinen karhulogo.

– Pori on ominut näyttävästi Karhuhahmot koko Suomen mittapuulla. Karhu on myös syvällä Ässien tarinassa Porin Karhujen sekä Rysty Mesikämmen -maskotin puolesta. Ennennäkemättömän vahva side kaupunkiin ja kaupunkilaisiin mahdollistaa sen, että oman Karhu-logon käyttö Ässien vaihtoehtoisena logona vahvistaisi sidettä entisestään ja siitä hyötyisi molemmat niin seura kuin kaupunki kun asiaa tarkastellaan koko Suomen näkökulmasta, Ässät pohjustaa uutta logoa.

Uudessa logossa on useita viittauksia Poriin. Kruunu on viittaus kaupungin vaakunaan sekä Rosenlwin Urheilijoiden tunnuksiin. Karhu puolestaan viittaa Porin Karhuihin sekä Porin kaupungin vaakunaan. Karhun kuonon puolestaan muodostaa Pata-logo.

Voit katsoa videon uudesta vaihtoehtoisesta pelipaidasta ja logosta.

Porin Ässät

@PorinAssat
🐻⚫

Ässien uusi kolmospelipaita ja vaihtoehtoinen logo on nyt julkaistu! Uusi kolmospeliasu on käytössä ensimmäistä kertaa perjantaina 8.12. 🔥

🐻 KARHUTUOTTEET ➡ assat.com/karhumallisto
📰 LUE LISÄÄ ➡ assat.com

#Ässät #Liiga