SaiPa on tehnyt kaksi mielenkiintoista jatkosopimusta. Seura on käyttänyt optiot Janne Naukkarisen, 19, sopimuksesta, ja hyökkääjä jatkaa SaiPassa kaksi seuraavaa kautta. Puolustaja Elmeri Laaksolle, 19, on puolestaan sorvattu yksivuotinen jatkopahvi.

– Janne on ehdottomasti kuluvan kauden positiivisimpia pelaajia. Hän on pystynyt pelaamaan hyvällä tasolla illasta toiseen ja Jannen pelissä näkyy kokonaisvaltainen, jatkuva pelaaminen. Janne on esiintynyt edukseen myös nuorten maajoukkueessa, jonka mukana saa toivottavasti myös pian lisää jatkoa, SaiPan urheilujohtaja Harri Aho kommentoi.

– Elmeri Laakso on pitkän loukkaantumisen jälkeen tehnyt hyvävireisen paluun liigakaukaloihin. Lisää harjoitusta ja lisää pelejä vielä, niin hyvä tulee. Joukkueessa hän auttaa erinomaisesti myös hyökkäyspelaamista, pystyy hyvin kiekolliseen peliin ja pystyy avaamaan pelin. Myös Laakso on kolkutellut U20-maajoukkueen ovia ja näin ollen omaa kokemusta myös kansainvälisestä pelaamisesta, Harri Aho jatkaa.

Laakso on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua SaiPassa tehoin 1+2=3. Naukkarinen on puolestaan sivaltanut 14 otteluun tehot 4+3=7.