Mestaruutta isoin satsauksin tavoitteleva, mutta syyskaudella vaisusti esiintynyt Pelicans on tehnyt uuden pelaajahankinnan.

Lahtelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan päässeensä kaksivuotiseen sopimukseen Norjan maajoukkuepuolustaja Johannes Johannesenin kanssa. 26-vuotias puolustaja on kiekkoillut aiemmin tällä kaudella SHL:ssä Rögle BK:n riveissä, jossa 14 ottelussa tilille ei kertynyt tehopisteitä.

– Etsimme vahvistusta pakistoomme ja oikealta pelaava Johannesen oli tähän erinomainen ratkaisu. Johannesenilta löytyy kokemusta Norjan maajoukkueesta ja hänen potentiaalistaan kertoo myös se, että hän on pystynyt pelaamaan laadukkaassa SHL-liigassa.

– Pelaajalla oli halu tulla Lahteen ja Pelicansiin. Käytyjen keskustelujen perusteella olimme hänelle ykkösvaihtoehto, kertoo tiedotteessa Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Vahvistetaan huhut:

Velkommen til Lahti Johannes Johannesen! 🇳🇴

📝 pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga