Pelicans tiedottaa, että ruotsalaispuolustaja Anton Mylläri, 32, on päättänyt purkaa sopimuksensa lahtelaisseuran kanssa koeajan puitteissa. Mylläri suuntaa kiekkoilemaan kotimaahansa, joskaan miehen uusi seura ei ole toistaiseksi tiedossa.

Mylläri liittyi Pelicansin joukkueeseen lokakuussa. Hänen sopimukseensa oli kirjattu kolmen kuukauden mittainen koeaika, jonka Mylläri päätti nyt purkaa. Hän ehti pelaamaan tällä kaudella Liigassa 22 ottelua tehopistein 3+4=7.

– Mylläri näki kehittymisensä puolesta paremmaksi vaihtoehdoksi siirtyä toisaalle. Tämä on hänelle selkeä seuraava askel hänen urallansa. Tuemme Myllärin päätöstä, ja olemme iloisia, että olemme voineet auttaa häntä kehittymään. Mielellämme olisimme Antonin meillä pitäneet, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Mylläri edusti Pelicansia myös viime kaudella ja saavutti SM-hopeaa. Hän pelasi runkosarjassa 58 ottelua pistein 4+11=15 ja pudotuspeleissä 15 ottelua tehoin 1+2.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Anton Mylläri purkaa sopimuksensa Pelicansissa koeajalla

Anton Mylläri on päättänyt purkaa pelaajasopimuksensa Pelicansin kanssa koeajan puitteissa.

📝 pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga