Lauri Marjamäen potkut Kärpistä on ollut eittämättä maanantain puhuituin jääkiekkouutinen Suomen kiekkomedioissa.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvosella on selvä näkemys siitä, mistä korista oululaisten seuraavan päävalmentajan olisi tultava.

– En näe oikein muuta vaihtoehtoa kuin sen, että Kärppien seuraavan päävalmentajan tulee olla kovinta mahdollista suomalaista kaliiberia – ja silloin vaihtoehdot ovat vähissä. Melkeinpä vain joku kolmikosta Kari Jalonen, Pekka Virta tai Karri Kivi tulee kyseeseen, Sihvonen kirjoittaa.

Kiistelty asiantuntija on sitä mieltä, että Marjamäen pesuveden mukana myös muun valmennustiimin – mukaanlukien miehen oma veli Toni Sihvonen – olisi tullut saada potkut seurasta.

– Sivumennen sanon, että myös Ville Mäntymaan ja Sihvosen olisi pitänyt saada potkut. He ovat osa sitä prosessia, jossa Marjamäki valmensi hieman yli vuoden aikana Kärpille kolmea erilaista pelitapaa, Sihvonen lataa.