Tshekki on saanut kurjia uutisia nuorten MM-kisojen avausottelun jälkeen.

Joukkueen puolustajalupaus Adam Jiricek, 17, loukkaantui joukkueen ensimmäisessä ottelussa Slovakiaa vastaan ja sen myötä hänen MM-turnauksensa on ohi. Jiricekin jalka vääntyi ikävästi kamppailutilanteessa slovakialaispelaajaa vastaan ja hän loukkasi tilanteessa polvensa. Jiricek ei pystynyt jatkamaan ottelua enää tapauksen jälkeen.

Tshekin päävalmentaja Patrik Augusta kertoi, että Jiricek lentää kotimaahansa tänään ja hän menee torstaina magneettikuvauksiin.

Jiricekin loukkaantumisen myötä puolustajat Tomas Galvas ja Matej Prcik ovat saaneet pelipaikat Tshekin joukkueesta. Tshekki kohtaa tänään seuraavassa ottelussaan Norjan.

Jiricek on varauskelpoinen ensi kesän varaustilaisuudessa ja hänet arvioidaan varattavan ykköskierroksen kärkipäässä. Hän pelaa Tshekin pääsarjaseura HC Plzenissä. Jiricekin kolme vuotta vanhempi veli David Jiricek pelaa NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin riveissä.

Näet Jiricekin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen alta tai täältä.

Czech D Adam Jiricek gets tangled up and is in some obvious pain. He was eventually able to get off the ice with limited weight being used on his right leg. #WorldJuniors