Puolustaja Miro Karjalainen, 27, teki eilen torstaina paluun tositoimiin oltuaan yli vuoden sivussa peleistä. Karjalainen pelasi viimeksi syyskuussa 2022, joten hänen pelitaukonsa venähti 470 päivän mittaiseksi.

HPK:n sopimuspelaaja Karjalainen puki päälleen Mestis-seura FPS:n pelipaidan. Hänet nähtiin joukkueen seiskapakkina TUTO Hockeyta vastaan. Karjalainen sai jääaikaa reilut kymmenen minuuttia ottelussa jonka TUTO vei 5-1. Tilastojen valossa Karjalaisen paluuottelu ei mennyt nappiin, sillä hänen tehotilastonsa painui kaksi pykälää pakkaselle ja hän istui kolme kaksiminuuttista, joista jokainen päättyi TUTOn tekemään maaliin.

Karjalainen joutui olemaan pitkään poissa pelikentiltä vakavien selkävaivojen takia. Hän on joutunut käymään läpi useamman selkäleikkauksen ja hänen koko kiekkoilijan ura on ollut vaakalaudalla. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen Karjalainen on kuitenkin nyt päässyt pelikuntoon.

Viime kaudella Karjalainen pelasi vain yhden ottelun HPK:ssa. Liiga-urallaan hän on pelannut 211 runkosarjaottelua (16+11=27) ja 27 pudotuspeliä (1+1) edustaen HPK:n lisäksi HIFK:ta. Karjalainen on Suomen mestari HPK:sta keväältä 2019.

Karjiksella pelipäivä!🔥🔥🔥
Miro Karjalainen tänään Forssan Palloseuran kokoonpanossa! 👊

Puolustajajärkäle on nähty viimeksi kokoonpanossa 470 päivää sitten - nyt mies saa vetää pelipaidan niskaan pitkän kuntoutuksen ja työnteon jälkeen. 🙌

#HPK #Liiga #Hämpton