Nuorten Leijonien kolmos- ja nelosketjussa MM-kisoissa pelannut hyökkääjä Tommi Männistö saa kehuja Daily Faceoff -sivuston toimittaja Steven Ellisiltä.

Männistö, 19, on pelannut turnauksessa neljä ottelua ja iskenyt niihin kaksi maalia. Hän osui Saksaa sekä Ruotsia vastaan. Männistöllä ei ole NHL-varausta, mutta jos Ellisiltä kysytään, hänellä pitäisi sellainen olla.

– Toivottavasti joku varaa Männistön, koska harvat pelaajat tekivät yhtä kovasti töitä kuin hän alkusarjan aikana. Nopeasti luisteleva, kiekkoa jahtaava laitahyökkääjä Michiganin yliopistosta teki ensimmäisen maalin, jonka Ruotsi päästi koko turnauksessa, hänen toisensa neljään otteluun. Mutta se ei ole hyökkäys joka innostaa minua, koska se ei ole hänen peliänsä. Vaan se, että hän ei koskaan luovuta ja tuo mukavasti fyysisyyttä jokaiseen vaihtoon, Ellis sanoo.

Männistö siirtyi täksi kaudeksi Michiganin yliopistojoukkueen riveihin. Hän on viimeistellyt kuluvan kauden 15 otteluun tehopisteet 1+4. Ennen tätä kautta Männistö kiekkoili Tapparan U20-joukkueessa.