TPS:n ja Kärppien välisessä Liiga-ottelussa kuohui joulukuun lopulla. Kärppien NHL-vahvistus Nick Ritchie mukiloi jäässä makaavaa TPS:n Markus Nurmea hanska kädessään toistuvasti päähän. Ritchie lensi tapauksen jälkeen suihkuun ja hän sai tempustaan kahdeksan ottelun pelikiellon.

Ritchie kommentoi tapausta MTV Urheilulle maanantaina. Hän muun muassa haukkui Nurmea pelkuriksi ja vieritti syyt välikohtauksesta Nurmen niskoille.

Ritchien kommentit ovat kantautuneet nyt myös Nurmen korviin. Hän vastasi saamaansa tylytykseen Ilta-Sanomille.

– Mielestäni vähän outoja kommentteja. En oikein ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti. Mielestäni pelaan ihan rehellisesti. Ei minulla ole mitään seliteltävää. En ole tehnyt mitään väärää. En mitenkään ärsyttänyt häntä tai estänyt kiekottomia, Nurmi hämmästelee.

– Olen pelannut ihan jääkiekkoa. Hän antoi minulle kovan niitin aiemmin. Otin sen vastaan ja jatkoin peliä. Jos häntä taas ei saa taklata, niin se ei ole minun vikani. Ei kukaan ole tässä sarjassa sen erilaisempi pelaaja, ettei saisi pelata jääkiekkoa normaalisti.

Nurmi ei anna painoarvoa sille, että Ritchie syytti tätä pelkuriksi.

– No joo, eipä minua kiinnosta, mitä hän ajattelee. Tein vain omaa hommaani. Jos kaadun ja hän rupeaa takomaan, ja sen takia olen pelkuri, niin se on hänen mielipiteensä. Kai se on tapana heillä päin. Ei se minua haittaa.

– Hän voi tulla näyttämään minulle jonkun klipin, jos siellä on ollut pelkurimaisia tilanteita tai muuta. Mielellään voisin katsoa, Nurmi hymähtää.

– Tilanne on ollutta ja mennyttä, eikä minulla ole mitään seliteltävää. Pelaan vain jääkiekkoa ja keskityn siihen.

Nurmi ei myöskään lähetä Ritchielle minkäänlaisia terveisiä, vaan antaa tapauksen mieluummin olla.

– Heh, en lähetä mitään terveisiä. Eipä minulla ole häntä vastaan yhtään mitään. Toivon, että jokainen pelaa mahdollisimman hyvin. En toivo hänelle mitään huonoa.