Nuorten Leijonien päävalmentajakuvioihin saatiin selvyys ainakin kahden seuraavan vuoden osalta Jääkiekkoliiton jatkettua Lauri Mikkolan sopimusta kahdella optiovuodella kesken vuodenvaihteessa pelattujen alle 20-vuotiaiden MM-kisojen.

Urheilucastin Esko Seppänen tunnetaan yhtenä Mikkolan äänekkäimmistä kriitikoista. Seppänen olisi nostanut Mikkolan tilalle Jukureissa loistavaa jälkeä nuorten pelaajien kehittäjänä tehneen Olli Jokisen, joka jättää mikkeliläisseuran tämän kauden päätteeksi.

– Nyt liitolla on 23 miljoonaa euroa taseessa. Olli Jokinen, viiden vuoden sopimus. Se on se, jota nämä nuoret pelaajat kunnioittaa ja arvostaa. Olli Jokinen, viisi vuotta tuohon ja projekti käyntiin, Seppänen lataa.

– Kenellä on tällä hetkellä kotimaisista Liiga-valmentajista paras cv nuorten pelaajien kanssa? Se on Olli Jokinen. Liitolla on nyt rahaa kuin roskaa. Minkä takia ei pueta isojen poikien housuja jalkaan ja makseta Jokiselle ihan mitä tahansa se pyytää? Se on se suunnannäyttäjä nimenomaan junnujääkiekossa.

– Jos mennään poikki niin mennään, mutta ainakin on visio siitä, mitä ollaan tekemässä, Seppänen perustelee.

Voit kuunnella Urheilucastin jakson kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS