Calgary Flames ja Vancouver Canucks ovat pyöräyttäneet ison pelaajakaupan NHL:ssä. Calgaryn ruotsalainen tähtisentteri Elias Lindholm siirtyy Vancouveriin vaihdossa hyökkääjä Andrei Kutsmenkosta, puolustaja Joni Jurmosta, puolustaja Hunter Brzustewiczistä, 1. kierroksen varausvuorosta kesälle 2024 ja ehdollisesta 4. kierroksen varausvuorosta.

Lindholm on pelannut tällä kaudella 49 NHL-ottelua tehoin 9+23=32. Tehot eivät ole kummoiset ruotsalaisen aiempiin kausiin verrattuna. Parhaimmillaan hän on iskenyt 82 pistettä runkosarjassa kaudella 2021-22.

Suomalainen puolustajalupaus Jurmo pelaa parhaillaan Liigassa. Hän aloitti kauden Ilveksessä ja keräsi 28 ottelussa yhden syöttöpisteen. Kesken kauden Jurmo siirtyi isomman vastuun perässä KooKoon riveihin, joissa ensimmäisten seitsemän ottelun aikana hän on kerännyt tehot 1+2=3. Jurmo oli alunperin Calgaryn 3. kierroksen varaus.

Kaupassa Calgaryyn siirtyneen Kutsmenkon kausi on ollut iso pettymys. Tulokaskaudellaan venäläinen tykitti 39 maalia ja 74 tehopistettä, mutta tällä kaudella hän on kerännyt 43 ottelussa vain tehot 8+13=21.

Brzustewicz on puolestaan19-vuotias puolustajalupaus. Hän on pelannut tällä kaudella 47 ottelua OHL:ssä tehoin 8+61=69.