Daily Faceoff -sivusto on julkaissut neljä potentiaalista seuravaihtoehtoa Juuse Sarokselle, mikäli suomalaismaalivahti kaupataan kesken kauden toiseen seuraan.

Saroksen nimi on pyörinyt siirtohuhuissa viime kaudesta lähtien, mutta Nashville Predatorsin GM:n Barry Trotzin on tyrmännyt ajatuksen kauppaamisesta. Daily Faceoff -sivustolla uskotaan kuitenkin, että kauppaamisesta saattaa tulla myöhemmin ajankohtaista, mikäli Predators ei ole etenemässä pudotuspeleihin.

Mikäli uudelleenrakennusta tekevä Predators päätyisi kauppaamaan Saroksen, niin sivusto näkee, että Carolina Hurricanes, Los Angeles Kings, New Jersey Devils ja Toronto Maple Leafs voisivat olla tällä hetkellä sellaisia seuroja, joihin suomalainen voisi päätyä.

Daily Faceoffin mukaan Hurricanes tarvitsisi uutta maalivahtia varsinkin siinä tilanteessa, mikäli Frederik Andersen pysyisi pitkään sivussa. Saros voisi muodostaa maalivahtikaksikon Pjotr Kochetkovin kanssa. Antti Raanta on puolestaan sellainen maalivahti, josta Hurricanes olisi valmis luopumaan.

Hurricanesin lisäksi myös muut yllämainitut seurat tarvitsisivat maalilleen kovan luokan vahvistuksen. Esimerkiksi New Jersey Devils on ollut kuluvalla kaudella ongelmissa muun muassa heikon maalivahtipelinsä vuoksi. Ykkösmaalivahti Vitek Vanecekin torjuntaprosentti on 88,6, kun taas kakkosmaalivahti Akira Schmid on esiintynyt tolppien välissä torjuntaprosentilla 89,3.

Saroksen sopimus on tällä hetkellä voimassa kesään 2025 saakka. Suomalaisen cap hit on tällä kaudella viisi miljoonaa dollaria. Palkka on puolestaan kuusi miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS