San Jose Sharksin suomalaishyökkääjän Mikael Granlundin nimi on noussut NHL:ssä siirtohuhuihin.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli raportoi perjantaina, että NHL-seurat ovat soitelleet Sharksin GM:lle Mike Grierille ja kysyneet Granlundin saatavuutta.

– Joukkueet ovat seuranneet tarkkaan Granlundia, joka ei ole loukkaantumisen takia pelannut tammikuun 16. päivän jälkeen. Hän on kuitenkin aloittanut luistelemaan ja paluun uskotaan tapahtuvan lähiaikoina. GM Mike Grier on ylistänyt Granlundia alusta asti, vaikka häntä pidettiin lähinnä ylimääräisenä lisänä Erik Karlsson -kaupassa. Sharksilla on vain yksi palkan pidättäminen (vaihtokaupan yhteydessä) jäljellä, joten seura saattaa myös päätyä pitämään hänet. Sharksin rosteripelaajista Granlund on se, josta seura voisi silti saada suurimman vastikkeen siirtotakarajalla, Seravalli kirjoittaa.

Granlund on saanut tällä kaudella Sharksin paidassa uransa takaisin raiteilleen. 31-vuotias suomalaissentteri on takonut 38 ottelussa komeat 29 tehopistettä (5+24).

Granlundin viiden miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy kesällä 2025.

LUE MYÖS: