Euroopan siirtomarkkinat ovat tällä hetkellä todella kuivat. Ruotsissa odotetaan asiaan helpotusta, kun suomalaiset seurat alkaavat kauppaamaan pelaajiaan.

Luulaja on yksi SHL-seuroista, joka metsästää kuumeisesti hyökkääjävahvistusta. Seuran urheilujohtaja Stefan Nilsson paljasti etsivänsä vahvistuksia Suomesta.

– Jotkut seurat Suomessa ovat jo luopuneet pelaajista, ja vaikuttaa siltä, että enemmänkin saattaa olla liikkellä. Ei pelkästään pohjajoukkueista, mutta myös joistain muistakin, Nilsson kertoo.

Liigassa viimeisistä pudotuspelipaikoista kamppailevat TPS, KooKoo, Ässät, Sport ja JYP. Moni näistä seuroista on lähtenyt suurin satsauksin tähän kauteen, joten jos pudotuspelipaikka ei näytä todennäköiseltä, voivat he joutua luopumaan tähtipelaajistaan ennen siirtotakarajan umpeutumista.

KooKoon tähtipakki Charles-Edouard D’Astous (13+26=39) ja hyökkääjä Ben Tardif (14+30=44) kiinnostavat varmasti ulkomailla. Sportilla on puolestaan riveissään useita tehokkaita ruotsalaisia, joille luulisi olevan kysyntää SHL:ssä.