Rauman Lukon entistä ravintolapäällikköä syytetään törkeästä kavalluksesta. Syyttäjän mukaan ravintolapäällikkö varasti kiekkoseuralta ainakin 73 447 euroa. Tapausta käsitellään Satakunnan käräjäoikeudessa.

Haastehakemuksessa kerrotaan, että ravintolapäällikkö teki totuudenvastaisia kirjauksia ja sai ravintolan myyntiluvut näyttämään pienemmiltä. Väitetysti mies talletti vain osan käteisestä pankkiin ja piti loput itsellään.

Rikoksen epäilään tapahtuneen marraskuun 2018 ja joulukuun 2020 väisenä aikana.

Ravintolapäällikkö kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Satakunnan Kansan mukaan kavallettu summa saattaa olla paljon esillä ollutta lukua suurempikin, sillä osa Lukon myyntipisteiden tilitysraporteista on kadonnut. Syyttäjä uskoo ravintolapäällikön hävittäneen osan todisteista. Kun seura oli huomannut rahojen katoamisen, mies oli antanut Lukon toimitusjohtajalle kassillisen märkiä papereita.

Ravintolapäällikön mukaan paperit olivat märkiä ja osa niistä oli kateissa, koska niitä säilytettiin jäähallin myyntipisteessä, jossa oli kosteutta ja tuholaisia. Hän uskoi, että hiiret olivat syöneet osan papereista.

LUE MYÖS