KalPa tiedottaa myyneensä kanadalaispuolustaja Colby Sissonsin Ruotsin SHL-seura HV71:lle.

Ruotsin toiselta sarjatasolta hankittu Sissons edusti KalPaa viime kaudesta lähtien. 26-vuotias puolustaja on 28 tehopisteellään KalPan neljänneksi paras pistemies tällä kaudella.

– Olemme käyneet Colbyn taustajoukkojen kanssa pitkään keskusteluita, ja tämä oli molempien osapuolten yhteinen päätös. Pelaaja saa uuden lähdön ja uuden alun omalle tekemiselleen ja meille tämä antaa mahdollisuuden olla hyökkääjämarkkinassa mukana vahvemmin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi.

KalPa metsästää loukkaantumisten runtelemaan hyökkäykseen uutta miestä.

– Loukkaantumistilanteemme pakottaa meidät tekemään vaikeita ratkaisuja, mutta toivottavasti tätä kautta saamme hankittua sellaisia hyökkääjiä, keitä haluamme. On selvää, että otamme tietynlaisen riskin, mutta aika näyttää, miten se konkretisoituu, Laine taustoitti tilannetta.

Ruotsalaislehti Expressenin tietojen mukaan KalPa olisi halunnut HV71:ltä hyökkääjä Fredrik Forsbergin, mutta ruotsalaisseura kieltäytyi vaihtokaupasta.

HV71

@HV71
✍️ Välkommen till HV71, Colby Sissons!

🗨️ "Laget har en viktig period framför sig och jag hoppas kunna bidra med stabilitet både i offensiven och defensiven, säger Colby Sissons.

🔗 Läs mer på hv71.se #HV71

LUE MYÖS: