Vaasan Sport vahvisti hyökkäystään juuri ennen Liigan siirtotakarajan umpeutumista. Seura on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen keskushyökkääjä Martin Hanzlin, 30, kanssa.

– Martin on kokenut, Tšekin pääsarjassa pitkään pelannut pelitaitava keskushyökkääjä, joka tuo juonikkuutta hyökkäspelaamiseemme ja ylivoimaan. Kontaktimme joukkueen sisältä antoi pelaajasta positiivisen palautteen ja päätös hankinnasta tehtiin hallituksen toimesta nopeasti, kommentoi Sportin urheilujohtaja Herkko Koski.

– Uskomme, että tämän loppukauden hankinnan myötä, mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan entisestään paranevat, ja sinne päästyämme meillä on huikea kevät edessä. Martin saapuu perjantaina Suomeen ja on tarkoitus, että hän pelaa lauantaina loppuun myydyn hallin edessä ensimmäisen pelinsä Kotkapaidassa.

Hanzl pelasi alkukauden Tshekin pääsarjassa Motor České Budějovicen riveissä. 26 ottelussa hän keräsi tehot 2+3=5. Viime kaudella Hanzl iski uransa ennätystehot, 12+125=37.

Taistelu Liigan viimeisistä pudotuspelipaikoista käy todella kovana. Ässät on 9. sijalla 72 pisteellä ja KooKoo 10. sijalla 72 pisteellä. Sportilla on 66 sarjapistettä ja edellä olevalla TPS:llä on 71 pistettä.