NHL:n siirtomarkkinoilla useamman seuran kiinnostuksen herättäneen Rasmus Ristolaisen tilanteessa on tapahtunut käänne, uutisoi The Fourth Period.

Sivuston saamien tietojen mukaan Philadelphia Flyersin suomalaispuolustaja on mitä todennäköisimmin jatkamassa uraansa Flyersissa, koska hän on tällä hetkellä loukkaantuneena.

Ristolaisen tilanteesta ei ole saatavilla tarkempia tietoja, mutta eri lähteiden mukaan puolustaja olisi sivussa noin kuukauden. NHL:n siirtoikkunan sulkeutumiseen on aikaa alle kolme viikkoa (8. maaliskuuta).

The Fourth Periodin mukaan Ristolaisen perässä oli aluksi Toronto Maple Leafs, mutta sittemmin kiinnostusta on osoitettu myös Calgary Flamesin ja Vancouver Canucksin leireistä.

– Ristolaisen loukkaantuminen tappaa nämä kauppaneuvottelut, vaikka odotankin, että joihinkin neuvotteluihin palataan kesällä, sivustolla kirjoitetaan.

Yhdeksi kauppoja vaikeuttavaksi tekijäksi on osoittautunut myös Ristolaisen kallis sopimus, joka on voimassa aina kevääseen 2027 saakka. Flyersin palkkakatosta suomalainen syö 5,1 miljoonaa dollaria kaudessa.

LUE MYÖS