Florida Panthersin suomalaishyökkääjän Anton Lundellin nimi on noussut NHL:n siirtohuhuissa.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman sanoi 32 Thoughts -podcastissa, että Lundellin nimeä pyöritellään vaihtokaupan ympärillä, jossa Panthersin suuntaan siirtyisi Calgary Flamesin tähtipuolustaja Noah Hanifin.

– Lundellin nimeä on pyöritelty ympäriinsä, mutta en tiedä onko Florida valmis siihen. Jos he kuitenkin ovat valmiita tähän, he voisivat saada (Hanifin) vaihtokaupan aikaan, Friedman paljasti podcastissa.

22-vuotias Lundell pelaa kolmatta kauttaan Panthersissa. Suomalaissentterin tulokassopimus päättyy tähän kauteen ja häntä odottaa tulevana kesänä roima palkankorotus.

Siirtotakarajan kuuma nimi

Calgary Flamesin jykevä puolustaja Noah Hanifin on yksi tulevan siirtotakarajan nimekkäimmistä tarjolla olevista pelaajista. Yhdysvaltalaisen väitetään ilmoittaneen Flamesin johdolle, ettei hän ole valmis tekemään jatkosopimusta seuran kanssa.

Hanifinin kintereillä huhutaan olevan Panthersin lisäksi myös Boston Bruins, Toronto Maple Leafs sekä Tampa Bay Lightning.

– Bostonilla on pelaajia, joita he voisivat kaupata myös. Heillä ei ole varausvuoroja, mutta pelaajia riittää. Uskon kuitenkin, että Florida ja Boston ovat Tampa Bayta ja Torontoa hieman edellä sen suhteen, mihin he pystyvät vaihtomarkkinoilla, Friedman kertoo.

NHL:ssä vaihtokauppojen takaraja on helmikuun 8. päivä.

LUE MYÖS: