SHL-seura Oskarshamn IK:n suomalaishyökkääjä Olli Palola loukkaantui tiistaina Leksandin maalivahdin Mantas Armaliksen puistattavan yllätysiskun seurauksena.

Armalis iski täysin puskista Palolaa leukaperiin ja suomalainen putosi välittömästi jäänpintaan. Aivan pyörryksissä ollut Palola ei päässyt jäältä omin avuin pois ja hänet vietiin Aftonbladetin mukaan pukukopista sairaalaan.

Oskarshamnin lääkärin Sadegh Dolatabadin mukaan Palola oli pukukopissa tajuissaan.

– Kysyin häneltä, mikä päivä oli ja muistaako hän mitään siitä tilanteesta, mutta hän ei muistanut, Dolatabadi sanoi Aftonbladetille.

– Täysin sekopäinen temppu maalivahdilta. Palola yritti nousta ylös, mutta kaatui useita kertoja. Hän on todella väsynyt ja hänellä on vaikeuksia avata silmiään, lääkäri jatkoi.

Palolalle maalineduskahinassa hermostunut Armalis sai tempustaan ottelurangaistuksen ja häntä odottaa suurella todennäköisyydellä pitkä pelikielto.

– Mitä tapahtui Olli Palolalle, se oli pahoinpitely. Voin hieman huonosti, se on sanottava, Oskarshamnin päävalmentaja Martin Filander kommentoi ottelun jälkeen Expressenille.

LUE MYÖS: