Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Tappara-hyökkääjä Nick Baptisten yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Tapaus eteni kurinpidolle asti Pelicansin käsittelypyynnön seurauksena.

Pelicans perusteli käsittelypyynnössään asiaa seuraavasti:

– Ajassa 53.37 Tapparan pelaaja Nicholas Baptiste saa väkivaltaisuudesta ainoastaan 2 minuutin rangaistuksen, vaikka pahoinpitelee / hakkaa poikittaisella mailalla puolustuskyvytöntä jäässä makaavaa Pelicansin pelaajaa Lars Bryggmania niskaan toistuvasti selän puolelta. Loukkaantumisriski tilanteessa todella suuri ja teko törkeä, sekä Tapparan pelaajalla on selvä vahingoittamistarkoitus.

Kurinpidon mielestä Baptiste ei suorittanut iskuaan poikittaisella mailalla vaan hanskalla. Ensimmäinen isku oli lisäksi voimaltaan hentoinen ja sääntöjen rajamailla, kun Bryggman roikkuu Baptisten jalassa kiinni.

– Jälkimmäisen iskun osalta kurinpitodelegaatio katsoo, että isku on tehty tarkoituksellisesti ja suunnattu jäässä olevan pelaajan niskaan ja isku on suhteellisen voimakas. Kurinpitodelegaatio toteaa, ettei Bryggmanin toiminta oikeuta Baptistea iskemään tällä tavoin vastustajaa niskaan.

Voit katsoa vielä tilanteen videolta alta.

Mika

@kozkiii
Kyllähän tää on 5+20 väkivaltaisuus ei kahta sanaa.
Mutta ilmeisesti tuomarit näki jonkun paremman kuvakulman.
#Liiga #Tappara #Pelicansfi