Liigassa kolmanneksi viimeiseksi jäänyt JYP tiedottaa muutoksesta johtoportaassaan.

Jyväskyläläisseura ilmoittaa verkkosivuillaan, että urheilutoimenjohtajana pitkään toiminut Mikko Viitanen on irtisanoutunut tehtävästään. Viitanen toimii kuitenkin pestissään siihen asti, kun korvaaja on löytynyt.

– Olen saanut olla mukana yli 30-vuotta tavoitteellisen jääkiekon parissa. Noista vuosista olen saanut elää etuoikeutettua elämää ja olla 23-vuotta jääkiekkoammattilaisena eri rooleissa – pelaajana, valmennuspäällikkönä ja urheilutoimenjohtajana. JYPissä eri rooleissa yhteensä 15-vuotta. Nyt on aika tehdä jotain muuta elämässäni.

– Olen äärimmäisen pettynyt liigajoukkueen urheilulliseen tulokseen menneiden kausien aikana. Seurassamme on tapahtumassa taustalla myös erittäin paljon hyviä asioita ja toivottavasti niiden tulokset näkyvät lähitulevaisuudessa liigajoukkueemme menestymisessä. Koen, että JYP tarvitsee tässä hetkessä uuden ihmisen urheilutoimenjohtajaksi, joka tuo mukanaan uuttaa energiaa ja näkökulmia urheilullisen menestymisen palauttamiseksi takaisin liigajoukkueeseemme. Kiitos JYP, Viitanen kommentoi seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS