Kanadan maajoukkue haaveilee kahdesta todellisesta unelmavahvistuksesta toukokuussa Tshekeissä pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin.

TSN:n sisäpiiritoimittajan Chris Johnstonin tietojen mukaan on mahdollista, että Chicago Blackhawksin supertulokas Connor Bedard sekä Pittsburgh Penguinsin kokenut supertähti Sidney Crosby liittyvät Kanadan mukaan MM-kisoihin.

– Siihen on houkutteleva mahdollisuus, koska Bedard ja Crosby ovat ulkona pudotuspeleistä. Tämä on erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus – kaksi ykköskierroksen varausta, jossa yhdistyy tulevaisuus ja menneisyys. Crosbylla on myös aiemmin urallaan hyviä kokemuksia Prahasta, sillä hän liittyi siellä kolmen kullan kerhoon, Johnston kertoo Insider Trading -lähetyksessä.

Johnstonin mukaan Kanadan GM Rick Nash ei ole vielä aloittanut kartoittamaan mahdollisia MM-vahvistuksia, mutta Crosby ja Bedard tulevat olemaan ensimmäisinä kutsun saavien pelaajien joukossa.