Liigassa tällä kaudella sijalle 13 jäänyt JYP on tehnyt pelaajahankintoja ensi kauden joukkueeseensa.

Ilta-Sanomat uutisoi perjantaina, että JYP on hankkinut rosteriinsa SaiPan hyökkääjä Valtteri Ojantakasen, Lukon hyökkääjä Tuukka Tieksolan sekä KooKoon puolustaja Väinö Liikosen.

Ojantakanen, 23, piiskasi menneellä kaudella SaiPassa 60 otteluun 19 maalia. Viime kaudella hän iski puolestaan 20 maalia ja sitä edelliselläkin kaudella osumia syntyi 13 kappaletta. Ojantakanen on pelannut koko tähänastisen Liiga-uransa SaiPassa.

Tieksola, 22, pelasi kuluneen kauden Lukossa lainalla. Hän pelasi Carolina Hurricanesin sopimuspelaajana lainalla Suomessa, sillä Hurricanesilla ei ole farmiseuraa. Tieksola iski Lukossa 52 runkosarjaotteluun pisteet 4+14=18 ja pelasi kaksi pudotuspeliä pisteittä.

Liikonen, 22, pelasi päättyneellä kaudella KooKoossa 29 ottelua tehoin 1+1. Lisäksi hän pelasi Mestiksessä Ketterän riveissä 18 ottelua pistein 2+5.

LUE MYÖS