Liigan mestarisuosikki Ilveksen kausi päättyi yllättäen puolivälieriin. KalPa oli parempi voitoin 4-1.

Sarjan ratkeamisen jälkeen Ilves ja päävalmentaja Antti Pennanen ovat saaneet runsaasti kritiikkiä. TUTO Hockeyn päävalmentaja ja Liigan entinen kulttipelaaja Jonne Virtanen jyrähti julkisesta keskustelusta X:ssä.

– Unohtiko kaikki että KalPa pelas erittäin hyvää jääkiekkoa? Pitäiskö siihen keskittyä enemmän? Samaan aikaan ku moni seura ämpyilee ja kimpoilee ni kalpa on ollu rohkeesti jotain. Luistelukoulusta Liigaan kalpalaisen pelaajan tunnistaa, Virtanen kirjoittaa.

– Kuinka moni seura voi sanoa samaa?

Virtasen luotsaama TUTO pelasi menestyksekkään kauden Mestiksessä. Puolivälierissä turkulaiset pistivät Kiekko-Espoon ahtaalle, mutta espoolaiset veivät lopulta paikan mitalipeleissä voitoin 4-3.

Monsterimonni

@monsterimonni
Unohtiko kaikki että #KalPa pelas erittäin hyvää jääkiekkoa? Pitäiskö siihen keskittyä enemmän? Samaanaikaan ku moni seura ämpyilee ja kimpoilee ni kalpa on ollu rohkeesti jotain. Luistelukoulusta #liiga an kalpalaisen pelaajan tunnistaa.