Jääkiekon naisten MM-kilpailut järjestetään tänä vuonna Yhdysvalloissa, Uticassa, 3.-14. huhtikuuta.

Naisleijonat pelaa A-lohkossa yhdessä Kanadan, Yhdysvaltojen, Tshekin ja Sveitsin kanssa. A-lohkosta kaikki joukkueet etenevät puolivälieriin.

Tänä keväänä Naisleijonien otteluiden televisioinnista vastaa Suomessa Warner Bros. Discovery. Eniten otteluita näkee suorina lähetyksinä maksullisen suoratoistopalvelu discovery+:n kautta. TV5-kanava näyttää puolestaan suorana kaikki Naisleijonien ottelut, välierät sekä mitalipelit.

Naisleijonien ottelut selostaa Juhavaltteri Salminen ja kommentaattorina toimii Reetta Valkjärvi. Suomen ottelut selostaa ruotsiksi Julius Vauhkonen. Studioita juontaa Oona Tolppanen, asiantuntijoina toimivat Venla HoviSaija Tarkki sekä Lennart Petrell.

Löydät Naisleijonien MM-joukkueen ja otteluohjelman täältä.

Naisleijonien MM-ottelut

LUE MYÖS