HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen piti poikkeuksellisen puheenvuoron hävityn Pelicans-sarjan päätteeksi. Hän kommentoi joukkueen saamaa kritiikkiä.

– Haluan kiittää meidän oikeasti aitoja kannattajia siitä valtavasta tuesta, mitä he ovat meille antaneet. He ovat ansainneet paikkansa juhlista, kun seura joskus menestyy. Sitten on kauhean paljon muutakin. Pudotuspelisarjan kesken… aika röyhkeää toimintaa, vielä kun ottelu on ikään kuin kesken. Peltonen sanoi.

Nyt HIFK:n kannattajayhdistys Kamraatit on antanut oman vastauksensa Peltoselle.

– Tähän lehdistötilaisuuteen palataksemme: Joukkueen päävalmentaja ei päätä ketkä ovat ”niitä oikeita faneja jotka sitten ansaitsevat juhlia kun mestaruus voitetaan”, Kamraatit kirjoittaa X:ssä.

– Harmituksen ymmärtää, mutta toiveissa on, että tämä oli viimeinen kerta.

Viime kaudella HIFK hävisi Peltosen alaisuudessa pronssiottelun Ilvekselle. Päävalmentajan sopimus kestää vuoteen 2026 saakka.

Kamraatit

@Kamraatit
liiga.fi/fi/videot/6228…

Tähän lehdistötilaisuuteen palataksemme: Joukkueen päävalmentaja ei päätä ketkä ovat ”niitä oikeita faneja jotka sitten ansaitsevat juhlia kun mestaruus voitetaan”

Harmituksen ymmärtää, mutta toiveissa on, että tämä oli viimeinen kerta.

#HIFK #Liiga

Ke 3.4. kello 17.07: Uutista päivitetty. HIFK jäi viime kaudelle neljänneksi, eikä voittanut pronssiottelua, kuten artikkelissa aiemmin kerrottiin.

LUE MYÖS