Carolina Hurricanesin suomalaiskonkaria Antti Raantaa viedään huhuissa Liigaan ensi kaudeksi.

Toukokuussa 35-vuotta täyttävä raumalaisvahti on pelannut viime aikoina AHL:ssä Chicago Wolvesin joukkueessa.

Iltalehti uutisoi torstaina, että Raannan nimi on noussut huhuissa Lukon maalille ensi kaudeksi.

Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt ei suostunut lähtemään ruokkimaan huhua.

– Eipä mulla ole tuohon kommentoitavaa, Sahlstedt tyytyi vastaamaan Iltalehden uteluihin.

Raannan NHL-sopimus Hurricanesin kanssa päättyy tulevana kesänä. Suomalaiskonkari pelasi tällä kaudella NHL:ssä 24 ottelua heikolla torjuntaprosentilla 87,2. AHL:ssä hän on pelannut kuusi ottelua voittaen niistä vain yhden.

Lukon kausi päättyi säälipleijareissa tappioon TPS:lle. Raumalaisilla oli erityisesti loppukaudella ongelmia maalivahtipelin kanssa. Christopher Gibsonin ja Daniel Lebedeffin torjuntaprosentit runkosarjassa olivat 87,7. Gibson pelasi pudotuspeleissä kolme ottelua torjuntaprosentilla 89,6.