Tampereen Ilves on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Jens Lööken kanssa.

27-vuotias Lööke on pelannut kaksi edelliskautta Vaasan Sportissa. Päättyneellä kaudella 184-senttinen ja 83-kiloinen hyökkääjä oli Sportin kolmanneksi paras pistemies tehtyään 42 ottelussa tehopisteet 17+18=35.

– Jens Lööke on Liigassa jo tasonsa näyttänyt erittäin taitava ja oivaltava pelaaja, joka pystyy tekemään ketjukavereistaan parempia ja tehokkaampia. Yritimme aikanaan saada hänet Ilvekseen jo ennen kuin hän siirtyi Suomeen ensimmäisen kerran. Olemme erittäin innoissamme saadessamme toivottaa hänet nyt tervetulleeksi seuraamme, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo tiedotteessa.

Lööke pelasi ennen Sportiin siirtymistä Ruotsin SHL:ssä Brynäsin ja Timrån riveissä yhteensä 97 runkosarjaottelua pisteillä 10+17=27. Hänellä on myös kokemusta lähes 200 ottelun verran Allsvenskanista.

LUE MYÖS: