Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue päätti kautensa Slovakian Popradissa pelattuun viiden maan turnaukseen. Turnaus sujui Nuorten Leijonien osalta erinomaisesti, nimittäin tuloksena oli neljästä ottelusta neljä voittoa ja samalla koko turnauksen voitto.

Avausottelussaan Suomi kaatoi Ruotsin 2-1 jatkoajalla Jesse Kiiskisen sekä Jesse Nurmen osumilla. Seuraavaksi joukkue kukisti Slovakian 6-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat hattutempun iskenyt Benjamin Rautiainen sekä kertaalleen osuneet Elias Huttu, Arttu Alasiurua ja Kiiskinen.

Tämän jälkeen Nuoret Leijonat kukisti Tshekin numeroin 5-3. Maalit iskivät Arttu Tuhkala, Nooa Nyman, Rasmus Svartström, Rautiainen sekä Nurmi. Päätösottelussa Suomi nujersi vielä Sveitsin 4-3 Rautiaisen, Alasiuruan, Elias Janssonin sekä Emil Kuuslan maaleilla.

Nuorten Leijonien maalia turnauksessa vartioivat Eemil Vinni sekä Henri Karppinen. Vinni pelasi kolme ottelua ja Karppinen torjui Slovakia-ottelussa.

LUE MYÖS