Jukurit on solminut kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Sakke Hämäläisen kanssa.

25-vuotias heinolalainen siirtyy mikkeliläisten riveihin HockeyAllsvenskan-seura IF Björklövenistä. Luotettava kahden suunnan sentteri aloitti kauden Pelicansissa pelaten siellä 21 ottelua. Ruotsissa Hämäläiselle kertyi otteluita vain seitsemän.

Hämäläinen on edustanut kasvattiseuraansa Pelicansia kuudella viime kaudella. Pelicansin hopeakauden 2022-23 varakapteeni on tahkonnut Liigassa yhteensä 222 ottelua tehopistein 23+41=64.

– Sakke on Lahden vuosien aikana osoittanut, että pystyy pelaamaan merkittävässä roolissa Liigan kärkijoukkueessa. Hän tulee olemaan erittäin tärkeä osa ensi kauden sentteriosastoa, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo tiedotteessa.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tervetuloa Mikkeliin Sakke! 🤩

📝 Jukurien hyökkäyskalusto vahvistuu Sakke Hämäläisellä: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga

LUE MYÖS: