Kouvolan KooKoo tiedottaa solmineensa 1+1-vuotisen sopimuksen Norjan maajoukkuepuolustajan Christian Kåsastulin kanssa.

27-vuotias Kåsastul pelasi kaudella 2022-23 HIFK:n paidassa 33 runkosarjaottelua (1+9) ja 12 pudotuspeliottelua (0+3). Puolustussuuntaan luotettavan ja alivoimapelaamiseen erikoistuneen norjalaisen teholukema oli komea +15.

– Christian on vahva kamppailija ja hyvä puolustava puolustaja. Hän antaa joukkueelleen 100% jokaisessa vaihdossa ja uskon, että kannattajamme tulevat pitämään myös hänestä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi uutta hankintaa.

Tällä kaudella Kåsastul pelasi monikansallisessa ICEHL-sarjassa itävaltalaisen HC Pusteralin riveissä. Hän teki 41 runkosarjaottelussa tehopisteet 3+7=10 ja 13 pudotuspeliottelussa pisteet 1+3=4.

– Minulla oli ihan hyvä kausi, mutta kiekko oli Itävallassa hieman erilaista kuin se, mihin olen tottunut. Taaksepäin katsoessani täytyy todeta, että se oli hyvä kokemus ja olen iloinen, että sain mahdollisuuden pelata myös ICEHL-sarjaa, Kåsastul sanoo.

Kåsastul on tällä hetkellä Norjan maajoukkueen mukana MM-leirityksellä. Hän on pelannut urallaan jo neljät MM-kisat.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
𝙑𝙚𝙡𝙠𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙖𝙣! 🇳🇴

📝 bit.ly/4aMWm4P

LUE MYÖS: