Päättyneellä Liiga-kaudella neljänteen sijaan komeasti yltänyt KalPa tiedotti myöhään maanantaina neljästä uudesta pelaajahankinnasta.

Nimekkäin vahvistus on Jukureista Kuopioon siirtyvä Tanskan maajoukkuepuolustaja Oliver Larsen. 25-vuotias Larsen on solminut KalPan kanssa kaksivuotisen sopimuksen, joista jälkimmäiseen vuoteen sisältyy ulkomaanoptio.

Larsen on edustanut Jukureita vuodesta 2021 lähtien. Tanskan maajoukkueessa puolustaja on pelannut viidet MM-kisat sekä Pekingin olympialaisissa 2022.

KalPan puolustukseen tarttui myös Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa viime kaudella pelannut puolustaja Iivari Räsänen. KalPan entisen tähtihyökkääjän Aapeli Räsäsen 22-vuotias pikkuveli solmi kaksivuotisen sopimuksen.

NCAA:sta KalPaan siirtyy myös Veeti Miettinen, joka oli päättyneellä kaudella St. Cloud Staten joukkueen paras pistemies tehoilla 20+15=35. 22-vuotiaan hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen.

Miettisen lisäksi KalPan hyökkäykseen liittyy Mestis-seura Jokipoikien pistetykki Kristjan Kombe, joka takoi päättyneellä kaudella 51 tehopistettä 48 runkosarjaottelussa. 20-vuotiaan virolaisen sopimus on 1+2-vuotinen.